2010. szeptember 24., péntek

Végre hétvége

Sziasztok

Jelenlegi álláspont:
Hangulatom: közömbös, kicsit fáj a fejem
Mit csinálok?: Tvben figyelem a "Széf" vetélkedőt
Amit várok: ugyanaz...
Amit nem várok: a suli
Olvasása folyamatban: Darren Shan-A pokol hősei (10. könyv)

Húh már rég nem irtam, de őszintén sem kedvem, sem időm nem volt rá. A suli teljes őrületbe és depresszióba kerget *sóhaj*. Egyszerűen megbolondulok az unalomtól és alszom el órákon. Ha nem alszom akkor meg álmodozom, szal csak fizikailag vagyok ott. Ma és tegnap, egész nap mászkáltunk a suliba, mivel most jött rájuk, hogy csiszolják a parkettet és kikellett költöznünk. Persze megmondták, hogy csütörtökön fizika laborban, ma meg a biosz laborban leszünk, de hát hogy létezne olyan, hogy ez igy is maradjon? Persze, hogy ez képtelenség volt, mert minden órán más osztálynak kellett oda bemenni, igy mi szépen vándoroltunk egyik osztályból a másikba -__-" Remélem hétfőre elkészűl a mi osztályunk. Ennyit a suliról.
Másképp semmi különös. Várom, hogy az a bizonyos vlm sikerűljön. Vagyis állitólag sikerűlni fog, de kitudja. Amint sikerűl elmondom mi az, nyugi ^^ Csak szoritsatok, hogy sikerűljön :)
Azonkivűl várom már a Halloweent, kedvenc ünnepem. Ugyan még van addig, de már tervezgetek, hogy minek is öltözöm. Freddy Krueger szeretnék lenni a Nightmare on Elm Street cimű filmből, bár nemtom ha sikerűl-e. Bekell szereznem egy kalapot meg oan csikos blúzot amilyen Freddynek van, aztán meg megkell valahogy oldanom a kesztyűét is, lehet hogy ahhoz segitségre lesz szükségem, vagyis ha fémből csinálom akkor ja, de ha sima kartonból, akkor megcsinálom én egyedűl is. Nagyon szeretném ha ez is sikerűlne, mert eddig még soha nem sikerűlt annak öltöznöm Halloweenkor, aminek akartam, szal ez lenne a legklasszabb Halloween cosplayem eddig :D
Azonkivűl, lekell néznem a Kauflandba, mert azt mondták megérkeztek a Halloweenes cuccok. Múlt évben, Halloween előtt egy héttel jártuk a várost, és mindenhol már csak maradék volt, majd idegbajt kaptam. Látszólag nálunk is kezd bejönni divatba a Halloween, szal idén szeretnék nem lemaradni a jó dolgokról XD
És végűl a videó bemutatósdi. Előszőr sajátom, egyik legaribb vidim:



És egy kedvenc:

Készitette: haylestormable
Zene: Rihanna-Disturbia
Mért tetszik nekem?: Mert egyszerűen király ahogy össze van állitva a klippekből a zenére, és találó is. Egyszerűen 5ös nálam :)

Ümm és ennyi mostanra. Hogy még mikor irok nemtudom, meglátjuk lesz e oasmi amit érdemes leirni, ha nem, akkor tuti irok ha az a valami sikerűl XD Addig is sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése